Què és aquest espai?

Propera parada...el món del reciclatge, va adreçat a mestres per tal que puguin utilitzar aquests recursos amb els seus alumnes. Aquests recursos permetran treballar amb els nens/es el món del reciclatge de forma divertida i motivadora.
Esperem que en aquest espai pugeu gaudir aprenent, tot reflexionant de la importància d'aquest tema, que té tanta repercussió en l'actualitat.
Aquest bloc està realitzat per Mabel Agüera, Mª Cruz Garzón, Cristina Gómez, Natalia Martin i Mª del Carmen Moreno. Alumnes de 1r.curs de l'especialitat d'educació infantil a la Universitat de Girona.

dijous, 30 d’abril del 2009

Portal educatiu: Edu365

El portal educatiu edu365 destinat a pares i alumnes ens ofereix recursos que potencien l’auto aprenentatge i afavoreixen el treball col·laboratiu. En aquest, trobem diferents recursos com notícies, agenda, novetats, canals, xats i apartats pels diferents nivells educatius: infantil, primària, ESO, batxillerat i cicles formatius.

Dins l’àmbit d’infantil trobem diversos apartats com és el cas dels jocs, vídeos, dibuixar i pintar, llegir i escriure, música, matemàtiques, entorn, cos i poesia. Cadascun d’ells presenta diferents activitats que poden realitzar els infants.

Per poder ser usuari del portal els pares han de ser membres de l’AMPA i els alumnes que vulguin ser-ho, hauran de demanar el permís al mestre/a i als seus pares.

Personalment, creiem que és molt interessant disposar d’aquests recursos ja que els podem tenir molt a l’abast, són molt atractius pels nens/es, als mestres els hi és de gran ajut si es troben en alguna situació inesperada i, pel que fa als pares, poden gaudir d’una bona estona amb el seu fill/a i, alhora, fer que aquests aprenguin d’una manera molt motivadora.
Si voleu fer un cop d'ull a aquest recurs, entreu a: http://www.edu365.cat/
Realitzat per: Mabel Agüera, MªCruz Garzón, Cristina Gómez, Natalia Martín, Maica Moreno

1 comentari:

  1. Malgrat que ja coneixia aquest portal perquè a l'escola ens feien treballar amb aquest portal, sobre tot a ciències. Mai havia aprofundit tant i considero que és una bona eina per treballar amb els infants a l'aula.

    ResponElimina