Què és aquest espai?

Propera parada...el món del reciclatge, va adreçat a mestres per tal que puguin utilitzar aquests recursos amb els seus alumnes. Aquests recursos permetran treballar amb els nens/es el món del reciclatge de forma divertida i motivadora.
Esperem que en aquest espai pugeu gaudir aprenent, tot reflexionant de la importància d'aquest tema, que té tanta repercussió en l'actualitat.
Aquest bloc està realitzat per Mabel Agüera, Mª Cruz Garzón, Cristina Gómez, Natalia Martin i Mª del Carmen Moreno. Alumnes de 1r.curs de l'especialitat d'educació infantil a la Universitat de Girona.

diumenge, 29 de març del 2009

El vidre!

Vídeo cercat en: http://www.youtube.com

En aquest video trobem una part amb dibuixos animats i una altra més informativa que ens parla de com reciclar el vidre. És un bon recurs per treballar a l'aula, tot i que es necessitaria un treball previ per tal de situar als nens/es en el context del reciclatge.

El vídeo l'ha realitzat l'entitat "Ecovidrio", en la pàgina web de la qual es pot trobar més informació relacionada amb aquest tema.

1 comentari:

  1. Esta molt bé aquest video i es molt entenedor. Crec que hauríem de penjar més vídeos específics de cada material que es pot reciclar, no?

    ResponElimina