Què és aquest espai?

Propera parada...el món del reciclatge, va adreçat a mestres per tal que puguin utilitzar aquests recursos amb els seus alumnes. Aquests recursos permetran treballar amb els nens/es el món del reciclatge de forma divertida i motivadora.
Esperem que en aquest espai pugeu gaudir aprenent, tot reflexionant de la importància d'aquest tema, que té tanta repercussió en l'actualitat.
Aquest bloc està realitzat per Mabel Agüera, Mª Cruz Garzón, Cristina Gómez, Natalia Martin i Mª del Carmen Moreno. Alumnes de 1r.curs de l'especialitat d'educació infantil a la Universitat de Girona.

dimarts, 24 de març del 2009

Plim i Cutxinel·lo et presenten... "El joc dels contenidors!!"

Vídeo cercat en: www.youtube.com

Explicació:

En Plim i en Cutxinel·lo jueguen al "Joc dels contenidors", el qual han de ficar totes les fraccions de la brossa al contenidor adequat. Però compte! no hi ha prou amb saber on va cada bossa, sinó que cal practicar a casa posant les bosses al contenidor adient.

És un vídeo educatiu adreçat a nens/es d'infantil amb el qual els hi podem ensenyar els tipus de contenidors que hi ha i quins residus corresponen a cadascun. D'una forma divertida, podem introduir als nens/es en el món del reciclatge!

2 comentaris:

  1. M'encanta aquest vídeo! De fet, el vaig penjar jo... jeje
    Considero que és una manera molt divertida i atractiva de mostrar als infants els tipus de contenidors que hi ha i la brossa que s'ha de llençar en cadascun.
    El fet de que surtin dos ninots i l'explicació en forma de joc, crec que capta molt l'atenció dels nens/es.

    ResponElimina
  2. Mari tens tota la raó!!! A mi també m'agrada molt el vídeo, és molt graciós!!
    A més, com dius, els aspectes que presenta com la veu dels personatges, els diferents colors que hi predominen, l'explicació en forma de joc... són un bon recurs per atreure l'atenció dels nens i nenes.

    ResponElimina